Soul Cure * Liam Large (UK, Jukebox Jam)

jukebox_jam_soul_cureSOUL CURE
2013. december 27. péntek 22h

Fellépők:
LIAM LARGE (JUKEBOX JAM, UK)
Dj Gandharva (Budabeats)
Dj Von Yodi (Mana Mana)

Fogasház (1073 Budapest, Akácfa utca 51.)
A belépés ingyenes!

Szuper dolog Karácsonykor egész álló nap a kanapé, étkezőasztal, hűtőszekrény hármasa között ingázni, de a tapasztalat azt mutatja, hogy harmadnapra azért besokall az ember. A következő Soul Cure buli tökéletes választás azoknak, akik megszédülnek a harmadnapos bejgli láttán, vagy csak egyszerűen fel szeretnék végre venni a nagyitól kapott kötött zoknit, és tesztelni, mit bír a parketten.

Aki pedig december 27-én este véget vet a henyélésnek, nem más, mint Liam Large, a legendás londoni rhythm’n’blues parti-sorozat, a Jukebox Jam házigazdája, akivel mocskos blues zenékkel idézzük meg a boldog békeidőket. Liam kilenc éves kora óta gyűjti a lemezeket, de ma már ideje nagy részét kizárólag az 1950-60-as évek rhythm & blues és rockabilly kislemezeinek felkutatásával tölti. Pár éve megfertőzte mániájával a tavaly nálunk járt Jazzman Geraldot is, aki kezdetben próbált ugyan ellenállni, de mára ott tartunk, hogy több mint harminc kislemez és a most nevemberben megjelent második válogatás (Jukebox Jam vol. 2.) után a Liam által felügyelt Jukebox Jam a Jazzman Records legsikeresebb alkiadója.

Jó-jó, de hogy pontosan milyen lemezeket csempésztünk ki a régi zenegépekből? R’n’b, rockabilly, soul, mambo, jump blues, twist, shake, rock & roll, ska, popcorn, calypso, go-go, exotica, afro-latin és swing. Ahogy emberünk mondja: “Mixture of hot mid-century dance sounds”.

FB Eventhttps://www.facebook.com/events/254376918050524/
Jukebox Jam mix: http://www.mixcloud.com/ThirstyEar/liam-large-jukebox-jam-jazzman-live-dj-set-at-thirsty-ear-vs-boneshaker-aug-2012/

http://www.jukeboxjam.org
http://www.budabeats.com
http://www.mixcloud.com/JukeboxJam
http://www.mixcloud.com/gandharva

Do you like it? Your comments are more than welcome!

Powered by Facebook Comments