Soul Cure :: ORSII (UK, JAZZMAN/FAT CITY)

bb flyer_140228Februárban folytatjuk a Jazzman panteon bemutatását, a főnök Jazzman Gerald és az R’n’B felelős Liam Large után elhívtuk a kiadó imádnivaló mindenesét is, hogy bemutassa, mi fán terem a szakértői női dj-zés.
Orsii valószínűleg a ma élő legmenőbb magyar származású dj a nyugati világban, de hogy ő a legcukibb, az egész biztos. Főállásban Jazzman Gerald jobbkeze és online lemezboltot menedzsel, emellett szenvedélyes rádiós, lelkes szakács és hobbi futó, aki éppen az első maratonjára készül.
Apukája magyar, de ő már Svédországban nőtt fel. Ott kapta el a hip-hop: festett, brékelt, reppelt, de saját bevallása szerint iszonyú béna volt, így inkább a dj-zés felé fordult. Nyolc éve költözött Londonba zenei menedzsmentet hallgatni, azóta megfordult Gilles Peterson kiadójánál, a Brownswood Recordsnál, aztán a Jazzmannél kötött ki, ahol azóta is dolgozik. Ilyen főnökök mellett nem is nagyon tehetett mást, minthogy alámerül a hőskor jazz és soul zenéiben, amiket a bulikon kívül különböző rádióműsorokban pörget.
Azt kértük tőle, hogy kortól és műfajtól függetlenül hozza el a legjobb táncos zenéit, ami várható: hip-hop, jazz, latin, disco és persze az alapvető funk & soul.

Fellépők:
ORSII (UK, Jazzman/Fat City)
Dj Gandharva (Budabeats)
Dj Von Yodi (Mana Mana)

A belépés díjtalan!

FB event: http://www.facebook.com/events/279970282153476/

http://www.facebook.com/groups/soulcure/

http://www.orsii.com/
http://www.budabeats.com/
http://www.mixcloud.com/orsii
http://www.mixcloud.com/gandharva
http://www.mixcloud.com/vonyodi

Do you like it? Your comments are more than welcome!

Powered by Facebook Comments